Η Εταιρεία

Η εταιρεία Π. Βροντάνης & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1984 από τον Πάνο Βροντάνη (Μαθηματικό - Στατιστικολόγο /  Επιχειρησιακό Ερευνητή με ειδίκευση στην Οργανωση Επιχειρήσεων) και από τον Κώστα Πίσσα (Δρ. Γεωπόνο – Πανεπιστήμιο Νάπολης).

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή φυτοπολλαπλασιαστικού υλικού, μηχανημάτων και εφοδίων κήπου, συστημάτων κομποστοποίησης οργανικών απορριμάτων καθώς και εξειδικευμένων μηχανημάτων Δημοσίων Έργων. Το δίκτυο διανομής καλύπτει την ελληνική επικράτεια και εξυπηρετεί περί τα 2000 Εξειδικευμένα Καταστήματα, Super Markets, Τεχνικές Επιχειρήσεις κλπ.
Τα κεντρικά γραφεία, οι αποθήκες και το after sales service της εταιρείας συστεγάζονται σε τρία ιδιόκτητα κτίρια στις Αχαρνές Αττικής.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ISO 9001:2008, είναι ιδρυτικό μέλος του Σ.Ε.Κ. (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Κομποστοποίησης), του ΣΕΑΜ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αγροτικών Μηχανημάτων), ενώ παράλληλα είναι συμβεβλημένη με τα Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης ΕΕΑΑ, Ανακύκλωσης Συσκευών & ΕΝΔΙΑΛΕ.